Општина Пријепоље подстиче развој сеоског туризма 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Општина Пријепоље подстиче развој сеоског туризма
Trenutno na sajtu: 268       |       Podeli:
09.11.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Општина Пријепоље расписала је Јавни позив за доделу подстицајних средстава за унапређење економских активности
Општина Пријепоље подстиче развој сеоског туризма, Фото: ГЗС, Илустрација

на селу кроз подршку непољопривредним активностима за развој сеоског туризма. За ову намену опредељено је 750 хиљада динара.


Јавним позивом предвиђена је подршка активностима везаним за рурални туризам, унапређење понуде и пружање угоститељских услуга у сеоском туристичком домаћинству у складу са решењем надлежог органа где је евидентиран као пружалац смештаја и угоститељских услуга.

Средства се могу користити између осталог за опремање објеката ради унапређења понуде и пружања угоститељских услуга, потом за побољшање пратећих садржаја у области рекреације и набавке дворишног мобилијара.

Максималан износ подстицајних средстава коју корисник може добити је 150 хиљада динара.

 

 

 

 

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.406.592 посета
Тренутно на сајту: 268 посетилац(a)